İran halkı, şiddet ve terörizmin en büyük kurbanıdır

  • 28 Ağustos 2016
  • 846 kez görüntülendi.
İran halkı, şiddet ve terörizmin en büyük kurbanıdır

İran şehitler ve gaziler vakfı başkanı, sabırlı v emetanetli İran halkının, şeytani terörizm ve şiddetin en büyük kurbanı olduğunu bildirdi.

İRNA’nın verdiği habere göre “Terörizmle Mücadele Günü” dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan İran şehitler ve gaziler vakfı başkanı Huccetul İslam Seyyid Muhammed Ali Şehidi, , İran halkının her zaman terörü ve terörün destekçilerini kınadığını, lanetlediğini ve terörizme karşı mücadelede kararlı olduğunu bildirdi.

Bugün, teröristlerin çirkef girişim ve saldırıları karşısında kendi güvenliğini kaybeden dünyanın bir zamanlar bu çirkef mahlukların terör girişimleri karşısında İran halkının kendi azizlerini birbir kaybetmesi ve darbe alması karşısında sessiz kaldığını ve hatta terörizme destek vererek İran’a saldırttıklarını söyledi.

Dün teröristlerin cinayetleri karşısında sessiz kalmayı yeğleyen dünyanın bugün dehşet içinde olduğunu belirten İran şehitler ve gaziler vakfı başkanı, İran şehitleri ve yiğitlerinin dünkü fedakarlık ve mücadeleleri sayesinde İran’ın emniyet ve güven içinde bulunduğunu bildirdi.

Yarın 29 Ağustos, İran’ın eski Cumhurbaşkanı Muhammed Ali Recai ve eski başbakanı Muhammed Cevad Bahüner’in kör münafık teröristler tarafından şehid ediliş yıl dönümüdür ve bu münasebetle 29 Ağustos İran’da,  “Terörizmle Mücadele Günü” olarak ilan edilmiştir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.