İran İslami Tebligat Kurumu: Direniş; Filistinlilerin siyonistler karşısında zaferi için tek yoldur

  • 05 Nisan 2018
  • 915 kez görüntülendi.
İran İslami Tebligat Kurumu: Direniş; Filistinlilerin siyonistler karşısında zaferi için tek yoldur

İran İslami Tebligat Kurumu, terör rejimi İsrail’in geçtiğimiz günlerde 20 kadar Filistinlinin şehit ve yüzlercesinin yaralanmasına neden olan cinayetini kınadı.

Filistinliler ’30 mart Toprak Günü’nde siyonistlerin işgalindeki Filistin ile Gazze Şeridi sınırında büyük bir gösteri düzenlemiş ama terör rejimi İsrail güçleri gösterileri öldürmek kastıyla gerçek mermilerle ateş açmış ve bunun sonucunda 20 Filistinli şehit olmuş ve 1900 Filistinli de yaralanmıştı.

İran İslami Tebligat Kurumu, dün yayınladığı bildiride, Filistinli şehitlerin kanlarının ve cesur Filistin halkının direnişinin Filistin halkını eninde sonunda zafere götüreceğini bildirdi.

Bildiride, ayrıca insan haklarını savunduklarını iddia eden kuruluşların bu cinayet karşısında sessizlikleri eleştirilirken, dünya özgürlükçüleri ve duyarlı milletlerden Filistinlilerin hakimiyet hakkına destek vermeleri istendi.

Bildiride, terör rejimi İsrail ve uluslararası siyonizmin hedefi olan ‘Nil’den Fırat’a Büyük İsrail’ planının ise Filistinli kahramanların direnişi sonucu bir adım dahi gerçekleşmediğine yer verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.