İran Meclisi’nde “Zeytin Dalı Harekatı” değerlendirildi

  • 30 Ocak 2018
  • 1.455 kez görüntülendi.
İran Meclisi’nde “Zeytin Dalı Harekatı” değerlendirildi

İran Meclisi’nin bugünkü kapalı oturumunda Türkiye’nin Suriye’de başlattığı “Zeytin Dalı Harekatı”nın incelendiği açıklandı.

İran Meclisi’nin ülke içi, bölgesel ve uluslararası gelişmeleri inceleme oturumu bugün sabah saatlerinde kapalı şekilde gerçekleşti.

Konuya ilişkin basın mensuplarına açıklama yapan İran İslami Şura Meclisi Başkanlık Heyeti Sözcüsü Behruz Nemati, “Bugünkü kapalı oturumda Suriye’deki son gelişmeler özellikle Türkiye’nin Suriye’de başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’ incelendi, çünkü bu konu birçok milletvekil için ciddi bir endişe kaynağıydı” dedi.

Nemati, “Meclis’te ayrıca ABD Başkanı Trump’ın Avrupa devletleri büyükelçilerini ülkesinin İran’ın füze programı ve nükleer anlaşmayla ilgili hedeflerine yaklaştımak amacıyla yaptığı oturum da değerlendirildi” açıklamasını yaptı.

Bütçe teklifi hakkında Behruz Nemati, “Yarın saat 08.00’da, bütçe teklifi mesaisi meclisin gündeminde olacak ve muhtemelen 10 gün sürebilir” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. haktan dedi ki:

    Bismillah. Türkiye nin her zaman meşru müdafa hakkı var velakin herhangi bir ülkenin Türkiye içinde silahlı eylemde bulunan örnğ PKK fetö ye sahiplik yapması desteklemesi ne anlama gelirse Suriye devletine karşı silahlı muhalifleri desteklemek o manaya gelir ve salavat ve accil ferecehum vel an eda ehum!

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.