İran Ordusu: Siyonist Rejim’nin çöküşüne kadar Devrim Muhafızları’nın yanındayız

  • 21 Nisan 2018
  • 1.121 kez görüntülendi.
İran Ordusu: Siyonist Rejim’nin çöküşüne kadar Devrim Muhafızları’nın yanındayız

İran Ordusu Genel Komutanı, ” “İran Ordusu, Siyonist Rejim’nin çöküşüne kadar Devrim Muhafızları’nın yanında duracağı yönündeki sözüne bağlı kalacaktır” diye konuştu.

İran Ordusu Genel Komutanı Tuğgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, Tahran’da kutsal türbe savuncuları için düzenlenen onur töreninde bir konuşma gerçekleştirdi.

Tuğgeneral Musevi, “Düşmanlar silahlı kuvvetlerden oluşan İslam İnkılabı’nın sağlam ve güçlü kalesine zarar verebileceğini düşünüyorlar” dedi.

Bölgedeki gelişmeleri değerlendiren Tuğgeneral Musevi, şu açıklamalarda bulundu: Amerika’nın liderdiğindeki sulta düzeni Siyonist Rejim için güvenli bir sığınak oluşturuyor. Bunun gerçekleşmesine izin vermemeliyiz. Bu rejimin 25 yıllık bir zaman sürecinde yok olacağı kesindir. Fakat bunun Devrim Muhafızları’nın görevinin bir parçası haline gelmesi için harekete geçmeliyiz.

Ülkeyi savunmanın Devrim Muhafızı Ordusu’nun ana görevi olduğunu ifade eden İran Ordusu Genel Komutanı, “İran Ordusu, Siyonist Rejim’nin çöküşüne kadar Devrim Muhafızları’nın yanında duracağı yönündeki sözüne bağlı kalacaktır” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.