İran savunma bakanı: Amerikalılar İran İslam inkılabı’na karşı düşmanlığı birçok kez sergilediler

  • 19 Mayıs 2017
  • 953 kez görüntülendi.
İran savunma bakanı: Amerikalılar İran İslam inkılabı’na karşı düşmanlığı birçok kez sergilediler

İran savunma bakanı tuğgeneral Hüseyin Dehgan, Amerika’nın İran aleyhindeki yeni yaptırımlarına temasla, ”Amerikalılar bu zamana kadar İran İslam inkılabı ve nizamına ve gücüne karşı düşmanlığını bir çok kez sergilediklerini” söyledi.

Hüseyin Dehgan, İran’da bugün yapılan seçimlerle ilgili olarak Tesnim haber ajansına verdiği demeçte, İran aleyhindeki yeni yaptırımların Amerika’nın İslam inkılabı ve İslam nizamına karşı düşmanlığı doğrultusunda olduğunu belirterek, ”İran için güvenliğini sağlanmasının önemli olduğunu ve bunun için gerekli her adımı attıklarını ve bununla ilgili olarak kimseden çekinmediklerini” söyledi.

İran savunma bakanı, ayrıca İran’ın füze programlarına da temasla, ‘İran’ın kendi ayakları üzerinde durduğunu ve kimsenin de karışmasına izin vermediğini ve vermeyeceğini” belirtti.

İran savunma bakanı, seçimlere de temasla, halkın bugün görkemli bir şekilde sandık başlarına gitmesini tekrarlayacağını zira İran’da dini dayalı halkçı yönetiminin halkın desteğinde olmasının inkar edilmeyecek bir gerçek olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.