İran seması, dünyanın en güvenli semalarından biridir

  • 11 Şubat 2017
  • 1.243 kez görüntülendi.
İran seması, dünyanın en güvenli semalarından biridir

İran Ordusu Hatem’ul Enbiya (as) Uçak Savar Karargahı Komutanı, İran semasının kendi müdafaa, füze ve radar savunma sistemleri sayesinde dünyanın en güvenli bölgelerinden biri olduğunu bildirdi.

İRİB haber ajansının bildirdiğine göre dün akşam İsfahan ilinde katıldığı  bir törende konuşan İran Ordusu Hatem’ul Enbiya (as) Uçak Savar Karargahı Komutanı 2. Tuğgeneral Ferzad İsmaili, İran’da halı hazırda 3600 noktanın İran hava savunma sisteminin kontrolünde olduğunu bildirerek, her yıl 60 milyon civarında yolcu kapasiteli 440 bir yabancı uçağın İran semasından geçtiğini bildirdi.

İran halkının dün İslam İnkılabının zafer yıl dönümü yürüyüşlerine yoğun katılımına da değinen İran Ordusu Hatem’ul Enbiya (as) Uçak Savar Karargahı Komutanı general İsmaili, İran halkının bu yürüyüşte düşmanların tehditlerine gereken cevabı verdiğini, düşmanların askeri tehditte bulunmaları durumunda çok ağır, kahredici bir cevap alacaklarını bildirdi.

İran Ordusu Hatem’ul Enbiya (as) Uçak Savar Karargahı Komutanı, İran İslam İnkılabının iktidar ve gücünün ilk etapta halktan kaynaklandığını ve ikinci aşamada ise askeri ve savunma üstünlüğünden ileri geldiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.