İran sınırlarında terörist grupların 3 elebaşı yakalandı

  • 25 Aralık 2014
  • 871 kez görüntülendi.
İran sınırlarında terörist grupların 3 elebaşı yakalandı

İslami İran istihbarat bakanı İran sınırlarında  terörist grupların üç elebaşının yakalandığını söyledi.

Habere göre istihbarat bakanı Mahmud  Alevi,  dün yaptığı açıklamada, Tahran’da Safer ayının son günlerinde  dini merasimleri kana bulamak için terörist eylem düzenlemek isteyen  terör gruplarından üç elebaşının İran sınırlarında yakalandığını bildirdi.

Alevi, sözkonusu kişilerin hangi sınır bölgesinde etkisiz hale getirtildiğine değinmezken,  bugün hükümetin ülkenin her yerinde tam bir güvenlik için çalıştığını belirterek,  bu doğrultuda tehdit ve tehlikeleri ortadan kaldırmaya çalıştıklarını ve  bunun için de istihbarat bakanlığı  birimlerinin gece gündüz demeden  çalıştıklarını ve bu doğrultuda  ülkenin diğer güvenlik ve askeri birim ile kuruluşlarıyla da  işbirliğinin olduğunu söyledi.

İslami İran istihbarat bakanı, bugün dünyanın güçlü ülkelerinin İran’ın milli birliğini itiraf etmek zorunda kaldıklarını hatırlatarak, İran halkının, ülkenin gelişmesi ve kalkınmasında milli birliğin zaruri olduğunu bilmesi gerektiğini söyledi.

 

Mahmud Alevi, bugün İran’ın örnek gösterilecek bir ülke olduğunu  kaydederek; ‘bugün İran, güvenliğini  milli birlik ve dayanışmasına borçludur’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.