İran, Terörist Siyonist Varlığın Kunaytra’ya Saldırısını Şiddetle Kınadı

  • 19 Ocak 2015
  • 797 kez görüntülendi.
İran, Terörist Siyonist Varlığın Kunaytra’ya Saldırısını Şiddetle Kınadı

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevat Zarif, Siyonist varlığın dün Kunaytra’daki Emel Çiftliklerine düzenlediği terör saldırısını şiddetle kınadı.

İran medya kaynakları Zarif’in bugünkü açıklamalarından naklen, Siyonist varlığın bölgede krizler yaratmak ve gerginlikleri her zaman körüklemek üzerine kurulu olduğunu belirterek, Siyonist varlığı endişelendiren en büyük şeyin bölge istikrarı ve nükleer görüşmelerin başarısı olduğunu ifade etti.

Zarif, işgal varlığı başbakanı Benyamin Netanyahu’nun bunun gerçekleşmemesi için büyük çabalar harcadığına dikkat çekti.

Kendi yönünden İran Dışişleri Bakanlığı Kunaytra’daki Emel Çiftliklerine yönelik Siyonist varlığın düzenlediği terör saldırısını şiddetle kınadı.

Bakanlıkta Enformasyon dairesi yayınladığı beyanda, söz konusu çirkef saldırının Suriye’nin teröre yönelik savaşının Siyonist varlığa karşı mücadelesinin bir bölümü olduğunun kanıtı olduğunu belirterek şehitlere yönelik başsağlığı dileklerini vurguladı.

Bir İsrail helikopteri terörist örgütlere destek çerçevesinde dün öğleden sonra işgal edilen Filistin toprakları dahilinden Kunaytra’daki el Emel çiftliklerine doğru 2 füze fırlatması sonucunda 6 kişi şehit düşmüş bir çocuk da ağır yaralanmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.