İran ve Pakistan’dan savunma işbirliğini geliştirmeye vurgu

  • 29 Kasım 2018
  • 1.273 kez görüntülendi.
İran ve Pakistan’dan savunma işbirliğini geliştirmeye vurgu

İran silahlı kuvvetleri İSK Başkomutan Yardımcısı Amiral Habibullah Seyyari ve Pakistan Genel Kurmay Başkanı Zübeyr Mahmut Hayat ikili savunma ve askeri sanayii alanında işbirliğinin takviye edilmesine vurgu yaptılar.

Muhabirimizin bildirdiğine göre, İran silahlı kuvvetleri İSK Başkomutan Yardımcısı Amiral Habibullah Seyyari Çarşamba günü Pakistan Genel Kurmay Başkanı Zübeyr Mahmut Hayat’la görüşmesinde iki ülkenin savunma vme askeri sanayii alanında işbirliğini geliştirme yollarını görüştü.

Bu görüşmeden önce de İran Savunma Bakanı Yardımcısı General Mahmut Şeyh Hüseyni de Pakistan Savunma Bakanı Perviz Hatak ve Savunma Sanayii Bakanı Zübeyde Celal ile görüşmüştü.

İran silahlı kuvvetleri İSK Başkomutan Yardımcısı Amiral Habibullah Seyyari geçen Pazartesi günü üst düzey askeri bir heyetin başkanlığında Pakistan’ın Karaçi kentinde düzenlenen 10. Uluslararası savunma projeleri fuarına katılmak üzere bu ülkeye gitti.

10. Uluslararası savunma projeleri fuarı Salı günü Pakistan’ın Karaçi kentinde açılış yaptı. Fuar Cuma günü sona eriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.