İran’dan İslam ülkelerine Bayram kutlaması

  • 05 Temmuz 2016
  • 886 kez görüntülendi.
İran’dan İslam ülkelerine Bayram kutlaması

İslami İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, ayrı ayrı mesajlar yayınlayarak, İslam ülkeleri ve Müslümanlara, mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, İslam ümmeti ve Müslümanlar için esenlikler ve mutluluklar dilediler.

Mübarek Ramazan Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınlayan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, mübarek Ramazan Bayramı’nı İslam ülkeleri liderleri ve İslam ümmetine kutlayarak, Ramazan Bayramı’nın İslam dünyasında barış ve istikrara vesile olmasını temenni etti.

İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, mübarek Ramazan Bayram’ını İslam ülkeleri meclis başkanları ve İslam dünyasının bazı şahsiyetlerine kutladı.

Laricani mesajında, mübarek Ramazan Bayramı’nın bereket ve nimetleri sayesinde, İslam ümmeti için aydın ve mutlu gelecekler ve İslam dünyasından anlaşmazlıklar ve ayrılıkların giderilmesini temenni etti.

İran İslam Cumhuriyeti Savunma Bakanı da, İslam ülkeleri savunma bakanlarına gönderdiği ayrı ayrı kutlama mesajlarında mübarek Ramazan bayramı dolayısıyla tebrikte bulundu.

İran İslam cumhuriyeti Savunma Bakanı Tuğgeneral Hüseyin Dehgan, mübarek Ramazan bayramı bereketi ve İslam devletleri ve halklarının birlik ve dayanışması sayesinde güvenlik ve huzurun İslam dünyasına geri dönmesi temennisini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.