İran’dan Pakistan’daki terör eylemlerine kınama

  • 17 Şubat 2017
  • 1.022 kez görüntülendi.
İran’dan Pakistan’daki terör eylemlerine kınama

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, Pakistan’da onlarca insanın hayatını kaybedip yaralandığına yol açan intihar saldırıyı şiddetle kınadı.

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, Pakistan’da onlarca insanın hayatını kaybedip yaralanmasına neden olan terör saldırıyı şiddetle kınadı.

Kasımi, Siyasi amaçlara ulaşmak için teröröü kulanmanın dünyayı istikrarsızlığa sokan en kötü eylem olduğuna işaret ederek, “Bunun karşısına geçmenin tek yolu tüm ülkelerin kendilerine gelerek, terörle mücadelede iki yanlı standartları kaldırıp birlik oluşturmalarıdır. Bunun nedeni ise dünyanın dört bir yanında yaşayan insanların canının eşit değere sahip olmasıdır” diye konuştu.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, sözlerine şöyle devam etti: Teröre karşı uluslararası bir dayanışma oluşturulup barışçıl tüm devletler ve milletlerin bu dayanışmaya katılması gerekli konulardan biridir. İran İslam Cumhuriyeti, her zaman vurguladığı gibi bu tür eylemlerin karşısında durmanın tüm dünyanın birleşmesi ve bunların kültürel köklerinin kurutmasıyla gerçekleşebilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.