İran’ın Kürdistan eyaletinde bir terör timi imha edildi

  • 08 Eylül 2018
  • 1.266 kez görüntülendi.
İran’ın Kürdistan eyaletinde bir terör timi imha edildi

İran devrim muhafızları ordusu kara kuvvetleri Seyyid’üş Şüheda Hamza Karargahı halkla ilişkileri, İran’ın batısında yer alan Kürdistan eyaletinin sınır bölgesinde 6 teröristin öldürüldüğü ve yaralandığını, diğerlerinin kaçtığını bildirdi.

Sepahnews’in haberine göre bildiride, sözkonusu terör timinin PKK’nın İran kolu olarak bilinen Pejak’a bağlı olduğu belirtildi. Sözkonusu terör timinin dün İran devrim muhafızlarının düzenlediği başarılı bir operasyon sonucu yok edildiği kaydedildi.

Bildiride, terör timinden silah, mühimmat ve haberleşme cihazlarının ele geçtiğine işaretle, ”dünya emperyalizmine bağlı işbirlikçi teröristlerin İran İslam topraklarında huzuru bozmaya ve güvensizlik çıkarmaya dayalı faaliyetlerine asla göz yumulmayacak ve İran’ın güvenlik birimleri teröristlere asla göz açtırmayacak’ denildi.

Daha önce de Kudüs Karargahı tarafından yayınlanan bildiride, 31 ağustos 2018 tarihinde, dünya emperyalizmine bağlı bir terör timinin İran’ın güneydoğusundaki sınırlarda İran’da güvensizlik çıkarmak için terör saldırısı düzenleme amacıyla İran’a sızarken çıkan çatışmada öldürüldüğü bildirilmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.