İran’ın “Reg Sefid-147” isimli petrol kuyusundaki yangın kontrol altına alındı

  • 27 Aralık 2017
  • 938 kez görüntülendi.
İran’ın “Reg Sefid-147” isimli petrol kuyusundaki yangın kontrol altına alındı

İran Milli Petrol Şirketi Üretimden sorumlu yardımcısı “Reg Sefid-147” isimli petrol kuyusunda çıkan yangının günler sonrası kontrol altına alınabildiğini bildirdi.

İran Milli Petrol Şirketi Üretimden sorumlu yardımcısı Muhsin Paknejad dün ŞANA enformasyon merkezi muhabirine yaptığı açıklamada, “Reg Sefid-147” isimli petrol kuyusunda baş gösteren yangının 58 gün sonra nihayet kontrol altına alınabildiğini ve söndürüldüğünü bildirdi.

En çetin yangınlardan biri olduğunu ve İranlı uzmanlar tarafından söndürüldüğünü belirten İran Milli Petrol Şirketi Üretimden sorumlu yardımcısı dün öğleden sonra uzun ve çetin çabalar sonucu petrol kuyusundaki ateş alevlerinin tamamen söndürüldüğünü ve kuyu etrafında yeni bir yangının çıkmaması için gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.

İran Milli Petrol Şirketi Üretimden sorumlu yardımcısı “Reg Sefid-147” isimli petrol kuyusunda baş gösteren yangının söndürülmesinin aynı zamanda İranlı uzmanların elde ettikleri üstün tecrübe ve uzmanlıklarını da gözler önüne serdiğini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.