Ä°ran’ın Suriye’ye olan desteÄŸi Åžam’da düzenlenen merasimde takdir edildi

  • 24 AÄŸustos 2015
  • 739 kez görüntülendi.
Ä°ran’ın Suriye’ye olan desteÄŸi Åžam’da düzenlenen merasimde takdir edildi

İran İslam Cumhuriyeti’nin tekfirci teröristlere karşı mücadelesinde Suriye halkına destekleri, Suriye ve Arap medyasının tutumu Şam’da düzenlenen merasimde takdir edildi.

Suriye el’Ahbariye TV. kanalına göre, dün Şam’da düzenlenen merasim, Amerika’da Arap muhabirleri birliğinin işbirliğiyle düzenlenirken, İran’ın Suriye büyükelçisi Muhammed Rıza Şeybani, yaptığı konuşmada, Suriye halkı, devleti ve direniş güçlerinin teröristlere karşı kararlı mücadelesinin takdire şayan olduğunu bildirirken, Suriye’nin teröristlerin diğer ülkelere yayılmasının önlenmesinde çok önemli konuma ve role sahip olduğunu söyledi.

Merasimde, Arap ülkeleri medyasından Suriye direnişine destek veren tutumlardan da övgüyle bahsedilirken, direnişe destek veren basın ve savaş meydanlarında bizzat yer alan medya mensupları ile bağlı oldukları yayın kuruluşlarına teşekkür edildi.

Merasime katılanlar ve konuşmacılar da, İran İslam Cumhuriyetinin Suriye’de teröristlere karşı mücadele veren ordu, halk güçleri ve direniş hareketine yönelik desteğine teşekkür ettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.