İranlı sporcuların siyonist rejime karşı direnişi onur verici

  • 30 Mayıs 2019
  • 834 kez görüntülendi.
İranlı sporcuların siyonist rejime karşı direnişi onur verici

Filistin İslami Cihat hareketinin İran temsilcisi Nasır Ebu Şerif, İranlı sporcuların korsan İsrail ile mücadele yolunda attıkları adım onur verici olduğunu belirtti.

Çarşamba günü siyonist rakipleri ile karşılaşmayı reddeden sporcuların takdir edildiği törende konuşan Filistin İslami Cihat hareketinin İran temsilcisi Nasır Ebu Şerif, Amerika yönetiminin Filistin meselesini sözde çözmek için ileri sürdüğü Yüzyılın anlaşması aslında İsrail ile ilişkileri normalleştirmeyi amaçladığını belirterek, Amerika bu anlaşma ile siyonist rejimi sadece bölgenin bir kısmına değil, tümüne hakim kılmak istediğini kaydetti.

Amerika ve ortakları İran İslam Cumhuriyeti bölgede bağımsız bir devlet olarak durmasını istemediklerini belirten Ebu Şerif, korsan İsrail gaspçı bir rejim olduğunu, bu rejimle mücadele ahlaki bir görev sayıldığını vurguladı.

Bölgede bazı malum rejimlerin İsrail ile ilişkilerini normalleştirme peşinde olduklarına şahit olduklarını belirten Ebu Şerif, bu mesele büyük bir ihanet olduğunu, İslam ülkeleri bu gaspçı rejimle mücadele etmeleri gerektiğini ifade etti.

Filistin İslami Cihat hareketinin İran temsilcisi Nasır Ebu Şerif, hali hazırda siyonist rejimle mücadele eden tek İslam ülkesi İran İslam Cumhuriyeti olduğunu, zafer İran ve direnişin olacağını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.