İşgal Güçleri Filistinli Âma Davetçi ve Öğretim Görevlisini Gözaltına Aldı.

  • 05 Mart 2015
  • 915 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Filistinli Âma Davetçi ve Öğretim Görevlisini Gözaltına Aldı.

İşgal güçleri bugün (5 Mart Perşembe) 44 yaşındaki âmâ davetçi ve üniversite öğretim görevlisi İzzeddin Ahmed Imarine’yi ifade vermek üzere işgal istihbaratına davet bahanesiyle gözaltına aldı.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin Imarine ailesinden edindiği bilgiye göre, işgal istihbaratı Şeyh İzzeddin Ahmed Imarine’yi 21 yaşındaki oğlu Ahmed Imarine ile birlikte Salim Askeri Kampı’na bu sabah ifade vermeye çağırdı.

İşgal istihbaratının Şeyh İzzeddin Imarine’yi ifade vermeye gittiği sırada gözaltına aldığı ve oğlu Ahmed’i ise serbest bırakarak 13 Mart’ta yeniden ifade vermeye gelmesini istediği bildirildi.

Aile, baba İzzeddin Ahmed Imarine’nin gözaltına alınmasının 17 Şubat’tan bu yana gözaltında tutulan kızı Yeman Imarine’nin mahkemece 5 bin şikel kefaletle serbest bırakılmasına denk geldiğini ifade etti.

Cenin kentinin güneyindeki Ya’bud beldesi sakinlerinden olan Şeyh İzzeddin Ahmed Imarine, davetçi ve Kudüs Ebu Diys Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapıyor. Kur’an-ı Kerim’den yaklaşık 20 cüz ezbere bilen ve eski esirlerden olan Şeyh İzzeddin Imarine, fıkıh ve usulünde yüksek lisans yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.