Siyonist İşgal Güçleri Geçen Ay 50 Defa Hz. İbrahim Camiinde Ezanı Engelledi

  • 30 Haziran 2015
  • 1.032 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Güçleri Geçen Ay 50 Defa Hz. İbrahim Camiinde Ezanı Engelledi

Siyonist işgal güçleri, Yahudi yerleşimcileri rahatsız ettiği iddiasıyla geçen ay 50 kez Batı Yaka’nın El-Halil şehrinde bulunan tarihi Hz.İbrahim Camiinde ezan okunmasını engellediler.

Konuyla ilgili açıklama yapan El-Halil Evkaf Müdürlüğü, Siyonist işgal rejiminin her zaman olduğu gibi geçen ay da Filistinli Müslümanların Camiye gelmelerini engellediğini, ezanı susturduğunu ve giriş çıkışlarda sıkıntı yarattığını belirtti.

Siyonist işgal rejiminin hukuk, ahlak ve dini değerleri çiğneyerek yaptığı bu uygulamalarla Müslümanların ibadet özgürlüğünü kısıtladığına, başka camileri ele geçirdiği gibi burayı da tamamıyla ele geçirmek istediğine dikkat çeken Evkaf Müdürlüğü, işgalci askerlerin burada nöbet tutanları engelledikleri, namaz kılmak isteyenleri bıktırdıklarını, geçen ay 50, geçen yıl ise 600 defa ezan okunmasını engellediklerini ifade etti.

Daha önce camiyi baskı ve zulümle ikiye bölen işgal rejimi şimdi de tamamıyla kontrolüne geçirmek istiyor. Bunun içinde Müslümanları Hz.İbrahim Camiinden uzaklaştırmak istiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.