İşgal Güçleri Hamas Liderlerinden Adnan Usfur’un Oğlunu Gözaltına Aldı

  • 07 Haziran 2017
  • 1.021 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Hamas Liderlerinden Adnan Usfur’un Oğlunu Gözaltına Aldı

Siyonist işgal güçlerinin bugün (7 Haziran Çarşamba) sabah hâlen esir olan Hamas liderlerinden Adnan Usfur’un Batı Yaka’nın Nablus şehrinde bulunan evine baskın düzenleyerek 21 yaşındaki oğlu Muhammed’i gözaltına aldıkları bildirildi.
Filistin Enformasyon Merkezi’nin görgü tanıklarından edindiği bilgilere göre işgalcilere ait birkaç devriye bugün sabah Nablus’taki Tell caddesine girdi. Oradan El-Mahfiye bölgesine yönelerek burada esir Adnan Usfur’un evini kuşatmaya aldı.
Burada evi bir süre kuşatma altında tutan baskıncı güçler sonra eve girerek Adnan Usfur’un halen En-Necah Üniversitesi’nde öğrenim gören oğlu Muhammed’i gözaltına aldılar.
İşgalcilerin El-Mahfiye bölgesine baskın düzenlemeleri esnasında bölgedeki ahaliyle işgalciler arasında çatışmalar meydana geldiği ve işgalcilerin ateşli silahlar ve göz yaşartıcı bombalar kullandıkları ifade edildi.
Hamas’ın Batı Yaka bölgesindeki ileri gelen şahsiyetlerinden olan Adnan Usfur ise 14 aydan fazla bir süredir işgal rejiminin zindanlarında esir tutuluyor. Usfur daha önce de işgal zindanlarında 12 yılını geçirmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.