İşgal güçleri Nablus’taki Necah Üniversitesi’nin Öğrencilerini Hedefe Koydular

  • 19 Temmuz 2016
  • 940 kez görüntülendi.
İşgal güçleri Nablus’taki Necah Üniversitesi’nin Öğrencilerini Hedefe Koydular

Siyonist işgal rejiminin güvenlik güçleri Filistin’in Batı Yaka bölgesinin her tarafına baskınlar düzenleyerek çocuk kadın ayrımı yapmadan sürekli tutuklamalar yaptıkları gibi Nablus vilayetinde yer alan Necah Üniversitesi’nin öğrencilerini de özellikle hedeflerine yerleştirmiş durumdalar. İşgal güçleri her gün adeta kuduz gibi bu üniversitenin öğrencilerine karşı baskınlar düzenleyerek bir tür öğrenci avına çıkıyorlar.

İşgal rejiminin insan avcıları bu gece (18 Temmuz’u 19 Temmuz’a bağlayan gece) yine Batı Yaka’nın değişik bölgelerinde baskınlar düzenledikleri gibi Necah Üniversitesi’nin öğrencilerini de özellikle hedeflerine yerleştirerek tutuklamalar yaptılar. Tutuklananlar arasında öğrenci teşkilatlarının ileri gelenlerinin de yer aldığı ifade edildi.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin aldığı haberlere göre işgal güçlerinin baskınlarında hedefe yerleştirilen öğrenciler arasında Necah Üniversitesi’ndeki İslâmî Kitle teşkilatının ileri gelenleri ve mensupları bilhassa tutuklanıyorlar.

Filistin Enformasyon Merkezi’ne bilgi veren kaynaklara göre işgal güçleri dün geceki baskınlarında Nablus’un batısındaki Tel bölgesinde her ikisi de özgürleştirilmiş esirlerden ve Necah Üniversitesi öğrencisi olan Malik Bilal İştih ile Mahmud Sakar Aside’nin evlerine baskın düzenleyerek her ikisini de tutukladılar.

Bunların dışında daha birçok bölgeye baskın düzenlenerek birçoğu Necah Üniversitesi öğrencisi çok sayıda Filistinli gözaltına alındı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.