İşgal Güçleri, Ramallah ve El Halil’de 9 Filistinliyi Gözaltına Aldı.

  • 08 Nisan 2015
  • 759 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri, Ramallah ve El Halil’de 9 Filistinliyi Gözaltına Aldı.

İşgal rejimi kaynakları, işgal ordusunun bu sabah (8 Nisan Çarşamba) erken saatlerde Batı Yaka’nın orta kesiminde ve güneyinde gerçekleştirdiği baskınlar sırasında Ramallah ve El-Halil vilayetlerinde dokuz Filistinliyi gözaltına aldığını açıkladı.

İşgal ordusunun söz konusu kişileri işgal rejimi iç istihbarat teşkilatı “Şabak” tarafından aranıyor oldukları gerekçesiyle gözaltına aldığını öne süren kaynaklar, gözaltına alınanlardan üçünün işgal güçlerine ve Yahudi yerleşimcilere karşı direniş faaliyetlerine iştirak etmekle suçlandıklarını söyledi.

Kaynaklar, işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde Ramallah’a bağlı Er-Ram beldesinde ve El-Halil’e bağlı Beyt Ula, Beyt Ummer ve Dura beldeleriyle Et-Tabaka köyünde geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirdiğini bildirdi.

Öte yandan, işgal güçlerinin Mescid-i Aksa’da Filistinli bir kadını çekmeye çalışan bir polise engel olan Mescid-i Aksa bekçilerine saldırdığı ifade edildi.

Quds Press Haber Ajansı, işgal polisinin Es-Silsile Kapısı’nda Filistinli bir kadını çekiştirmesi üzerine Mescid-i Aksa bekçilerinin kadını korumak için müdahalede bulunduklarını, bunun üzerine arkadaşlarına desteğe gelen işgal polislerinin bekçilere saldırdığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.