İşgal Güçlerinin Ed-Dehişe Kampı’na Baskınında Filistinli Bir Genç Şehid Oldu…

  • 24 Şubat 2015
  • 800 kez görüntülendi.
İşgal Güçlerinin Ed-Dehişe Kampı’na Baskınında Filistinli Bir Genç Şehid Oldu…

İşgal güçlerinin Beytlahim kenti yakınlarındaki Ed-Dehişe Mülteci Kampı’na bu sabah (24 Şubat Salı) erken saatlerde düzenlediği baskın sırasında Filistinli bir genç şehit olurken bir işgal askeri de yaralandı.

 19 yaşındaki Cihad Şehhade El-Caferi isimli gencin kampa baskın düzenleyen işgal askerlerinden birinin silahından çıkan kurşunla şehit olduğu belirtildi.

Batı Yaka’nın birçok bölgesine baskın düzenleyen işgal güçlerinin Ed-Dehişe Mülteci Kampı’na baskını sırasında Cihad Şehhade El-Caferi’nin evlerinin çatısında bulunduğu, baskın düzenleyen işgal askerleriyle yaşanan çatışmalar sırasında sol omzundan yaralandığı ve kurşunun iç kanamaya neden olduğu, işgal güçlerinin ilk yardım ekiplerinin yaralı gence ulaşmasına izin vermediği belirtildi.

El-Caferi’nin şehadet haberinin duyulmasından sonra kampta protesto yürüyüşü gerçekleştirildi ve yürüyüşe katılanlar Filistinli gencin kanının yerde kalmaması gerektiğini belirterek işgal güçlerinden intikam alınmasını isteyen sloganlar attı.

Baskın sırasında kamptaki sokaklardan birinde kafasına tuğla atılan bir işgal askerinin de orta derecede yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.