İşgal Ordusu: Batı Yaka’daki Durum Her An Patlayabilir

  • 31 Ocak 2017
  • 950 kez görüntülendi.
İşgal Ordusu: Batı Yaka’daki Durum Her An Patlayabilir

Siyonist işgal rejimi radyosu son haftalarda eylemlerde bir azalma olsa da Ekim 2015’te başlayan olayların özünde ciddi bir değişim ve dönüşüm olduğu anlamına gelmediğini belirtti.

İsmini vermeden radyoya konuşan işgal ordusundaki bir subay, Batı Yaka’daki durumun ciddi manada değişmediğini belirterek, nispi sükûnetin yanıltıcı olduğunu, her an patlama yaşanabileceğini söyledi.

Batı Yaka’ya istikrarsızlık ve güvenlik sorununun hakim olduğuna dikkat çeken subay, bu açıdan durumun patlamaya müsait olduğunu ifade etti.

Subay açıklamasında, son zamanlarda Batı Yaka’da İsrail askerlerinin araçlarına yönelik silahlı eylemlerde artış olduğunu hatırlattı.

Askeri kaynak, silahlı eylemlerin faillerinin kaçmayı başarması nedeniyle tercih edildiğini belirterek, bıçaklı ve araçlı eylemlerde eylemcilerin bu şansa sahip olmadıklarını iddia etti.

İşgal ordusu daha önce yaptığı açıklamalarda, son zamanlarda Batı Yaka’da silahlı eylemlerde artış olduğunu, eylemlerin çoğunda faillerin kaçmayı başardıklarını ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.