İşgal Rejiminin Filistinlilere yönelik saldırıları devam ediyor

  • 12 Kasım 2015
  • 728 kez görüntülendi.
İşgal Rejiminin Filistinlilere yönelik saldırıları devam ediyor

Arap kılığına girmiş işgal askerleri bu sabah erken saatlerde El-Halil’deki bir özel hastaneye baskın düzenleyerek, Filistinli bir genci şehit etti ve amcasının oğlunu yaralı olarak kaçırdığı bildirldi..
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, El-Halil’e bağlı Sair beldesi sakinlerinden 28 yaşındaki Abdullah Azzam Şelalide işgal güçlerinin hastaneye düzenlediği baskın sırasında vücuduna isabet eden dört kurşunla şehit oldu. Abdullah Azzam Şelalide, öğle saatlerinde Sair beldesinde kalabalık bir cenaze töreniyle toprağa verildi.
Cenaze törenine katılanlar İslami Direniş Hareketi (Hamas) sancakları taşıyarak şehidin intikamının işgal güçlerinden alınmasını isteyen sloganlar attı.
Bu arada, Hamas sözcülerinden Husam Bedran, Abdullah Azzam Şelalide’nin şehit edilmesi üzerine yayınladığı mesajda işgal güçlerinin yargısız infazını kınadı. Bedran, Arap kılığına girmiş işgal askerlerine karşı Filistinlilerin güç birliği yapması gerektiğini söyledi.
Bu arda Siyonist rejimi askerlerinin dün ve bugün Batı Yaka’da düzenlediği saldırılarda yüzlerce kişinin yaralandığı ifade edildi.
Bugün ayrıca bir grup Siyonist yerleşimci, Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyerek, Müslümanların kutsal mekanına saygısızlık ettiler.
Başka bir haberde de HAMAS, Avrupa Birliği’nin işgal topraklarda üretilen malların etiketleme kararını, memnuniyetle karşıladığını bildirildi. İslam İşbirliği Teşkilatı da Avrupa Birliğinin söz konu kararını olumlu buldu.
Öte yandan, işgal rejimi İsrail, Kudüs’te 1400 yeni yerleşim birimi inşa etme kararı aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.