İşgal Rejiminin Korkusunun Bedelini Masum Filistinliler Ödüyor

  • 07 Ocak 2015
  • 864 kez görüntülendi.
İşgal Rejiminin Korkusunun Bedelini Masum Filistinliler Ödüyor

Filistinli genç Muhammed Ez-Zeru, yaşadığı kötü şartların değişmesini arzulayan her Filistinli genç gibi bazı kelimeler sarf ederken, işgal rejimi iç istihbarat teşkilatının zihnine yerleşen korkuyu hesap edememişti.

İşgal rejimi medyası, son iki günde iç istihbarat teşkilatının El-Halil’de IŞİD’e bağlı olduğunu iddia ettiği bir hücrenin üyelerinin yakalandığını bildiren haberler yayınladı. Haberler, suçlamaların ne kadar gerçek olduğu ve işgal rejiminin olayı medya aracılığıyla köpürterek ne yapmak istediği konusunda soru işaretleri oluşmasına yol açtı.

İşgal rejiminin IŞİD hücresinin liderliğini yaptığını ileri sürdüğü Muhammed Ez-Zeru’nun 20 yaşında olduğu ve sosyal paylaşım sitelerinden Facebook’ta “Ebu’l-beled” isimli bir sayfası olduğu bildirildi.

Muhammed Ez-Zeru’nun kardeşi, Filistinli gencin herhangi bir örgüte üye olmadığını, Filistin Politeknik Üniversitesi öğrencisi olan kardeşinin hiçbir örgütsel faaliyeti bulunmayan sıradan bir genç olduğunu, Facebook sayfasına bakanların Ez-Zeru’nun radikal düşüncelere sahip olmadığını göreceğini söyledi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.