İşgal Subayının Açıklaması Abbas Çetelerinin Filistin Davasına Olan İhanetini Gözler Önüne Seriyor

  • 21 Ocak 2019
  • 1.883 kez görüntülendi.
İşgal Subayının Açıklaması Abbas Çetelerinin Filistin Davasına Olan İhanetini Gözler Önüne Seriyor

İşgal rejimi askeri istihbaratında görevli eski bir subay, Filistin Yönetimi’nin İsrail ile işbirliğinin devam etmesi gerektiğini çok iyi bildiğini açıkladı.

Emekli işgal subayı, Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ın işgal güçlerinin Batı Yaka kent merkezlerine baskın düzenlemesinin kendi çıkarına olduğunu bildiğini söyledi.

İsrailli eski subay Yoni Ben-Menachem’in belirttiğine göre taraflar son Ramallah eylemlerini gerçekleştirenlerin yakalanmaları için işgal ordusunun Batı Yaka kentlerindeki operasyonlarının devam etmesi konusunda anlaştı.

Ben-Menachem, işgal rejimi ve Filistin Yönetimi arasındaki güvenlik koordinasyonunun zor zamanlarda kendini ispat ettiğini ifade etti.

Konuyla ilgili makalesinde işgal güçlerinin son günlerde özellikle Ramallah’ta operasyonlarını yoğunlaştırdığını belirten Ben-Menachem, işgal ordusuna ve Yahudi yerleşimcilere yönelik eylem gerçekleştiren silahlı hücrenin üyelerinin arandığını bildirdi.

Ben-Menachem, işgal rejimi iç istihbarat birimi “Şabak”ın Ofra ve Givat Assaf eylemlerini gerçekleştiren Hamas’a bağlı silahlı hücrenin üyelerini ele geçirmeyi başardığını öne sürdü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.