İşgalci İsrail güçlerinin saldırısında 1 Filistinli daha şehit oldu

  • 09 Nisan 2018
  • 1.114 kez görüntülendi.
İşgalci İsrail güçlerinin saldırısında 1 Filistinli daha şehit oldu

İşgal ordusu askerlerinin düzenledikleri son bir saldırıda 1 Filistinli genç şehit oldu.

İRİB muhabirinin bildirdiğine göre, terör rejimi İsrail güçleri dün  Doğu Kudüs’te Filistinli bir genci ateş açarak şehit ettiler. Siyonistler sözkonusu Filistinli gencin İsrail askerlerine saldırı düzenlemek istediğini iddia ettiler.

Bu arada dün öğle saatlerinde Kudüs’ün doğusundaki Maale Adumim Yahudi Yerleşkesi yakınlarında bir Filistinliye bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla ateş açtığı bildirildi.

Medya kaynaklarından ve görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, işgal askerleri Filistinli gence Yahudi yerleşkesinin ana girişinin önünde yürürken ateş açtı.

İşgal güçlerinin bu tür ateş açma olaylarında daima Filistinlilerin bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğunu öne sürdüğü fakat geçmişteki birçok olayda bu iddianın doğru olmadığının ve ateş açılan Filistinlinin işgalciler için hiçbir tehlike teşkil etmediğinin anlaşıldığı kaydedildi.

Bilindiği gibi Filistinlilerin 30 mart ‘Toprak Günü’nde, Gazze Şeridi ile işgal altındaki Filistin toprakları sınırında düzenledikleri gösteriye siyonist rejim İsrail ordusunun ateş açması sonucu onlarca Filistinli şehit olmuş ve binlercesi de yaralanmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.