IŞİD fitnesini bitiren komutanın şehadetine kim sevindi?!

  • 03 Ocak 2020
  • 7.626 kez görüntülendi.
IŞİD fitnesini bitiren komutanın şehadetine kim sevindi?!

ABD maşası IŞİD’i bitirdiği için İslam ülkelerinin en sevilen komutanı olan Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin şehit edilişi, sadece ABD şeytanını değil, Şeytanın dostlarını da sevindirdi. Müslüman geçinen bazı yazarların sevinci Müslümanları utandırdı.

ABD ve İsrail tarafından üretilen katiller sürüsü IŞİD’i bitiren komutan olarak Ortadoğu’da tanınan İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin şehit edilişi, dünya sosyal medyasında da geniş yer buldu.

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin, ABD’nin suikastı sonucu şehit edilmesi sosyal medyada geniş yankı buldu. Şu an itibariyle dünya genelinde İran ile ilgili 2 milyon, 3. dünya savaşı başlığıyla da 1.5 milyon tweet atıldı.

Kasım Süleymani’nin şehit edilişiyle ilgili Türkiye’deki Vahabi mezhepçi zihniyet sevinç naraları atarken, Amerikan emperyalizmine karşı çıkanlar bu fütursuz naralara sert tepki gösterdi.

Türkiye’de gazeteci olarak bilinen, mezhepçi tutumuyla tanınan İbrahim Karagül, nefret saçan bir yorumda bulunarak “Halep katili… Kasım Süleymani ABD tarafından öldürüldü.” ifadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.