Işid, organ naklini Türkiye ve Arabistan üzerinden yapıyor

  • 21 Aralık 2014
  • 970 kez görüntülendi.
Işid, organ naklini Türkiye ve Arabistan üzerinden yapıyor

Daily Mail gazetesinin haberine göre Işid, Orta Doğu’daki terör faaliyetlerini finanse etmek için insanların organlarını sattığını yazdı.
Matthew Blake dün British gazetesinde internet siyesinde yayınlanan makalesinde terör örgütü Işid’in Suriye ve Irak’taki faaliyetlerini finanse etmek amacıyla petrol üretimi, insan kaçakçılığı, uyuşturucu kaçakçılığı, bölge halkından topladığı para ve bunun yanında organ kaçakçılığı yaptığını söyledi.
Matthew yazısına şöyle devam etti: ‘ Işid’in kendi içine organ mafyacılığı yapan bir ekibin olduğu ve uluslararası arenada insanların kalp, karaciğer, böbreğini satan profesyonel bir ekibinin olduğuna inanılıyor. Matthew Asur Uluslararası Haber Ajansı’na dayandırdığı makalesinde Türkiye ve Suudi Arabistan’ın Işid’e sınırsız eğitim, para, lojistik destek sağladığı ve Işid’in elde ettiği organları Türkiye ve Suudi Arabistan aracılığı ile dünya pazarına sürdüğünü belirtti.
Daily Mail Al Monitor raporlarını gerekçe gösterdiği haberinde eroinin, Işid’in en kazançlı para akışlarından biri olduğunu ve Avrupa’nın eroin pazarının yarısını elinde bulundurduğunu belirtti. ehlibeythaber.net

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.