IŞİD Teröristlerine Ait Silahların Adresi ABD

  • 29 Aralık 2017
  • 1.003 kez görüntülendi.
IŞİD Teröristlerine Ait Silahların Adresi ABD

Deyrezzor Kenti ve kırsalında IŞİD’ten kurtarılan bölgelerde arama tarama operasyonlarını sürdüren ordu birliklerimiz bugün yine bir kısmı ABD yapımı olan büyük miktarda silah ve mühimmatın yanı sıra yayın cihazları ve iletişim cihazları ele geçirdi.

SANA muhabiri teröristlerin yok edilmeleri öncesinde özel ve kamu mülklere yerleştirdikleri bubi tuzaklarını etkisizleştirme ve vatandaşların evlerine güvenli bir şekilde dönmelerini amaçlayan tarama operasyonlarında IŞİD’e ait yeni cephane depoları ve karargahların bulunduğunu belirtti.

Ele geçirilen gelişmiş roketler ve ağır silahların bir kısmının ABD yapımı olduklarına dikkat çeken muhabir; muhtelif tür roket ve füzeler, patlayıcı kemerleri, bomba düzenekleri, patlayıcı ve patlayıcı hazırlamada kullanılan madde ve ekipmanlar da ele geçirildiğini aktardı. Muhabir aynı zamanda gaz maskeleri ve bomba düzeneklerini uzaktan havaya uçurma ekipmanları bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Albukemal kırsalının Seyyal Beldesinde ise yapılan arama tarama operasyonlarında muhabir IŞİD’e ait gelişmiş iletişim cihazları ve yayın istasyonları bulunduğunu aktardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.