IŞİD unsurları Felluceden kaçıyor

  • 17 Haziran 2016
  • 852 kez görüntülendi.
IŞİD unsurları Felluceden kaçıyor

Irakın batısındaki Felluce kentinin kurtarılması operasyon komutanlığı IŞİD unsurlarının bu kentten topluca kaçtıklarını bildirdi.

Elalem haber kanalının verdiği haberde, Felluce kentinin kurtarılması operasyon komutanlığı dün tekfirci IŞİD’in Fellucedeki cephe hatlarında hezimete uğradıklarını belirterek IŞİD unsurlarının Fellucenin batısındaki Elhelabese ve Elbuluvan bölgelerine topluca kaçtıklarını bildirdi.

Felluce kentindeki sakinlerin bu kentten başarılı bir şekilde boşaltılmaları operasyonu, tekfirci IŞİD unsurlarının hezimete uğramalarında büyük etkisi olduğu anlaşılıyor.

Felluce kentinin kurtarılması operasyon komutanlığı Irak ordusu ve halkçı direniş güçlerinin, Fellucenin merkezindeki hükümet binalarına ulaşılmasını sağlayan yolları hızla katettiklerini bildirdi.

Felluce kentinin kurtarılması operasyon komutanlığı Felluce kentinin tamamen kurtarılması zamanının çok yaklaştığını bildirdi.

Iraklı güçler dün Elremadinin kuzey batısındaki Zenkure bölgesini tekfirci siyonist IŞİD unsurlarından kurtarmayı başararak bu operasyonda onlarca IŞİD unsurunun helak edildiği bildiriliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.