IŞİD’li Teröristler Kadın Kılığında Tikrit’ten Kaçıyor…

  • 05 Mart 2015
  • 1.051 kez görüntülendi.
IŞİD’li Teröristler Kadın Kılığında Tikrit’ten Kaçıyor…

Irak ordu birlikleri ve gönüllü halk komitelerinin Tikrit’in çeşitli yerlerinde ilerleyişiyle birlikte zamanın haricileri tekfirci terör örgütü IŞİD’in savunma hattı kırıldı. İslam ve insanlık düşmanı IŞİD’li kefereler çatışma bölgelerinden kaçmaya başladı. Bölgeden yayınlanan fotoğraflardan IŞİD’li azılı katillerin kadın kılığında kaçmaya çalıştığı görülüyor. Katillerden bazıları güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Bu arada Irak ordu birlikleri ve gönüllü halk komiteleri de Tikrit’in doğusuna doğru ilerleyişini sürdürüyor.

Irak savunma bakanlığı yayınladığı bir bildiri ile IŞİD’e bağlı tekfirci teröristlerden 140’ının savaş meydanından firar ettiğini ve bunun da tekfirci keferelerin saflarında dağılmalara ve savaşma motivasyonlarını kaybetmelerine neden olduğunu açıkladı. Aynı şekilde Irak ordu birlikleri Tikrit’in doğusundaki “ed-Dur” bölgesine yakın “el-Huzeyr” bölgesini teröristlerden kurtararak Irak bayrağını dalgalandırdı. Üç gündür süren operasyonlarda şu ana kadar tekfirci teröristlere ait 2 ton kadar patlayıcı madde etkisiz hale getirildi.

Bu arada insanlık ve İslam’dan nasiplenmemiş mağara insanları Irak ordu birliklerinden ve gönüllü halk komitelerine karşı ahmakça intihar saldırıları ile karşı koymaya çalışıyorlar. Ancak Iraklı mücahitler tekfircilerin bu ahmaklıklarına karşı ilerleyişini sürdürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.