İslam İnkılabı Lideri, İslam’ın gerçek ihyacısı

  • 04 Nisan 2017
  • 1.202 kez görüntülendi.
İslam İnkılabı Lideri, İslam’ın gerçek ihyacısı

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Yardımcısı, İslam İnkılabı Rehberi İmam Ayetullah Seyyid Ali Hamanei’nin mevcut çağımızda fikir ve tecrübe açısından İslam’ın gerçek ihyacısı olduğunu bildirdi.

Lübnan’da yayın yapan el-Ahd internet sitesine röportaj veren Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, İslam İnkılabı rehberinin üstün kişiliğine temasla, onun mevcut dönemde İslam’ın gerçek kültürünün yayınlanması konusunda üstün bir yeteneğe sahip olduğunu, üstün bir tatbik ve tahlil gücüne sahip bulunduğunu bildirdi.

İslam İnkılabı rehberinin, direnişin İslam ve Arap ülkeleri ile yakın işbirliği ve teamül içinde olmasını istediğini, İslam aleminin en öncelikli meselesi olarak Filistin meselesinin önemini vurguladığını belirten Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Yardımcısı, İmam Ayetullah Hamanei’nin Lübnan Hizbullah hareketini ise İslami hareketler konusunda bir model olarak kabul ettiğini ve her zaman İslam ve Arap halkların birlik ve dayanışması yönünde gayret gösterdiğini bildirdi.

Şeyh Naim Kasım, İmam Ayetullah Hamanei’nin, yumuşak savaş ve yumuşak savaşın amaçları konusunda İslam dünyasında uyarıda bulunan tek lider olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.