İslam İnkılabı Rehberi Yolsuzluklarla Çok Yönlü Bir Mücadele Sürdürülmesi Gerektiğini Vurguladı…

  • 09 Aralık 2014
  • 662 kez görüntülendi.
İslam İnkılabı Rehberi Yolsuzluklarla Çok Yönlü Bir Mücadele Sürdürülmesi Gerektiğini Vurguladı…

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı İshak Cihangiri, fesat’la mücadelede kesinlikle hiçbir sınırın mevcut olmadığını söyledi.

Hükümet enformasyon merkezinin bildirdiğine göre İslami İran Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı İshak Cihangiri, dün Tahran’da düzenlenen “İdari Sağlık Seviyesi’nin Yükseltilmesi ve Yolsuzlukla Mücadele” seminerinin kapanışı ardından yaptığı açıklamada, hükümetin yolsuzlukla mücadelede hiçbir sınır ve kırmızı çizgisinin olmadığını belirterek, hükümetin bu mücadele konusunda kararlı olduğunu ve başkalarının eleştiri ve azarlamaları sonucu bu hedefinden geri atmak niyetinde olmadığını söyledi.

İslam İnkılabı rehberinin yolsuzlukla mücadele konusunda üç erk başkanına yazdığı 8 maddelik fermanına da değinen Cihangiri, İslam İnkılabı rehberinin teşkilatlı ekonomik ve mali yolsuzluklarla çok yönlü bir mücadele sürdürülmesi gerektiğini vurguladığını ve erklerin başkanlarından bu hususta gerekli adımları atmalarını istedi.

İslami İran Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı, İslam İnkılabı rehberinin, reklam ve propaganda yerine yolsuzluklarla ciddi ve somut mücadele yapılmasını vurguladığını ve bu hususta kesinlikle taviz verilmemesini istediğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.