İslam inkılabının 2015’deki sözlerinin en önemlisi seçildi

  • 18 Mart 2016
  • 711 kez görüntülendi.
İslam inkılabının 2015’deki sözlerinin en önemlisi seçildi
Dünya Müslümanları ve Mustazafları rehberi İmam Ayetullah Seyyid Ali Hamenei’nin, ”25 yıl sonra siyonist rejim olmayacak” yönündeki sözü, İran halkı tarafından yapılan kamuoyunda en önemli söz olarak destek buldu.

İslam inkılabı rehberinin eserlerini basın ve yayın ofisi dün verdiği habere göre, 7 ila 15 mart tarihleri arasında Khamenei.ir sitesi tarafından yapılan kamuoyu araştırmasında, İslam inkılabı rehberinin terör rejiminin 25 yıl sonra görülmeyeceğine dair sözde 2015 yılında yaptığı açıklamaların en vurucu ve dikkat çekici cümlesi olarak seçildi.

İran halkı tarafından İslam inkılabının 2015 yılı açıklamalarıyla ilgili olarak üzerinde durdukları ikinci önemli cümle ise İslam inkılabı rehberinin, bazı kişiler tarafından ‘aşırı-ılımlı’ kelimelerini kullanması oldu. Yine İran halkı, İslam inkılabı rehberinin açıklamalarından önemli olarak üçüncü cümlesi olarak da, ‘düşmanın nüfuz projesi’ olduğunda birleşti.

Sözkonusu kamuoyu araştırmasında İslam inkılabı rehberinin terör rejimi İsrail ile ilgili yaptığı açıklamaları art arda üç yılda destek gören en önemli cümleler oldu.

İslam inkılabı rehberinin 2014’de yaptığı açıklamada, ”İran halkı siyonistlerle mücadele aşığı’ cümlesi ile 2013’de yaptığı açıklamada, ‘Eğer terör rejimi bir hata yaparsa Tel Aviv ve Hayfa yerle bir olur’ sözü en önemli ve dikkat çeken açıklamalar olarak destek görmüştü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.