İslami Cihad: Bahreynli Heyet’in İsrail Ziyareti, İslami Değerlere Aykırıdır

  • 11 Aralık 2017
  • 894 kez görüntülendi.
İslami Cihad: Bahreynli Heyet’in İsrail Ziyareti, İslami Değerlere Aykırıdır

Filistin İslami Cihat Hareketi Basın Sorumlusu Davut Şahab, Bahreyn’den bir heyetin işgal topraklarına açık şekilde yaptığı ziyareti kınadı. Şahab, Bahreynli heyetin İsrail’i bu ziyaretinin ABD’nin Kudüs kararını reddetmek için tutuşan intifada sayesinde yapılan İslam ve Arap değerlerini çiğnemek anlamına geldiğini vurguladı.

Siyonist rejimin kanal 2 televizyonu; Bahreynli bir heyetin 4 günlük bir ziyaret çerçevesinde İsrail yetkilileriyle görüşmek için işgal toprakların geldiğini duyurdu.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü işgal rejiminin başkenti olarak tanımasının ardından bölgesel ve uluslararası tepkiler dalga dalga artarken, Bahreynli heyet işgal topraklarına geldi.

Bahreyn Kralı Hemad Bin İsa Al-i Halife’nin talimatıyla İsrail’e gönderilen heyette mezhebi yetkililer yer alıyor. Heyet, Tel-Aviv’de İsrail yetkilileriyle görüşecek.

Bahreynli heyet, Kudüs’ün eski mahallesini gezdikten sonra, Mescid-i Aksa avlusuna girmek istedi, ancak Filistinliler, heyeti Aksa’ya yakınlaştırmadı.

Bahreyn kralı Eylül ayında Los Angeles’te bir Yahudi merkez tarafından Yahudi Soykırımı dolaysıyla düzenlenen etkinliğe katılmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.