İslami Cihad: “Çabalarımız Rafah Kapısı’nın Açılmasıyla Sınırlı Kalmayacak”

  • 09 Mart 2015
  • 669 kez görüntülendi.
İslami Cihad: “Çabalarımız Rafah Kapısı’nın Açılmasıyla Sınırlı Kalmayacak”

İslami Cihad Hareketi, Mısır nezdinde yürüttükleri çabaların Rafah Sınır Kapısı’nın açılmasıyla sınırlı kalmayacağını ve çabalarını sürdüreceklerini ifade ederek, ilişkilerin Filistin davasına hizmet edecek ve Gazze Şeridi halkının sıkıntılarını hafifletecek en üst düzeye çıkmasını hedeflediklerini söyledi.

İslami Cihad Hareketi sözcüsü Davud Şihab, bugün (9 Mart Pazartesi) konuyla ilgili yayınladığı bildirisinde, İslami Cihad heyetinin Kahire’ye yaptığı ziyaretin önemine dikkat çekti ve ziyaretin Mısır ile ilişkileri düzeltme açısından olumlu geçtiğini ifade etti.

Ziyaretin Filistin davasına hizmet edecek ve Gazze halkının sıkıntılarını hafifletecek şekilde doğal seyrinde geçmesini istediklerini belirten Şihab, İslami Cihad Hareketi’nin kendisini hiç kimsenin alternatifi olarak görmediğini, Filistin halkına hizmet ve direniş yolunda diğer gruplarla birbirlerini tamamlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ramazan Şellah liderliğindeki bir heyet, Kahire’de Mısırlı yetkililerle yürüttüğü görüşmeleri geçen Cumartesi günü tamamladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.