İslami Cihad Hareketi, Bin Selman’ın Açıklamalarına Sert Tepki Gösterdi

  • 05 Nisan 2018
  • 1.000 kez görüntülendi.
İslami Cihad Hareketi, Bin Selman’ın Açıklamalarına Sert Tepki Gösterdi

Filistin İslami Cihat hareketi sözcüsü Davut Şahab, Suud rejimi Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman’ın Nekbe günü olarak bilinen sahte siyonist rejimin kuruluşunun yıldönümü eşiğinde, Siyonist rejime destek veren açıklamasını kınadı.

Mehr haber ajansının bildirdiğine göre Filistin İslami Cihat hareketi sözcüsü Davut Şahab, Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman’ın Siyonist sahte rejimin varlığına meşruiyet tanıyan açıklamasını kınarken, Riyad rejiminin yok oluşa yüz tutmuş Siyonist rejime destek vermekten amacının Amerika’nın memnuniyetini kazanmak olduğunu söyledi.

Araplar ve Müslümanların Filistin halkının haklarının elde edilmesi konusunda duyarlı olması zaruretini vurgulayan Şahab, “Büyük geri dönüş yürüyüşleri, Filistin’li mültecilerin kendi vatanlarına dönme hakları konusunda Arap uyanış hareketinin ihyası anlamındadır”ifadesini kullandı.

Bilindiği gibi Suudi Arabistan başta olmak üzere bazı gerici Arap rejimleri son dönemde, Müslümanların bir numaralı düşmanı olan Siyonist rejimle olan ilişkilerini aleni bir şekilde ortaya koymuştur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.