İslami Cihad Hareketi: İsrail’in Varlığı Kalıcı Olmayacak

  • 10 Mart 2018
  • 1.055 kez görüntülendi.
İslami Cihad Hareketi: İsrail’in Varlığı Kalıcı Olmayacak

Filistin İslami Cihad Hareketi’nin İran temsilcisi Nasır Ebu Şerif, siyonist İsrail rejiminin işgalci ve sultacı yapısından dolayı varlığının kalıcı olamayacağını belirtti.

İRNA’nın haberine göre, Nasır Ebu Şerif, dün gece İran’ın güneyinde yer alan Buşehr’de  yaptığı açıklamada, terör rejimi İsrail’in ortadoğu bölgesinde emperyalizm ve siyonizmin en kötü çehresini gösterdiğini söyledi.

Ebu Şerif, terör rejimi İsrail’in cinayete dayalı siyasetleri sonucu BM resmi verilerine göre Filistin halkının üçte ikisinin  evinden barkından olduğunu  söyledi.

Filistinli şahsiyet, Filistin topraklarının yalnızca işgal edilmediğini aynı zamanda başta Kudüs ve Mescidi Aksa olmak üzere İslami kimliğin ortadan kaldırıldığını söyledi.

Filistinli İslami Cihad Hareketi yetkilisi, başta İngiltere olmak üzere  batılı ve emperyalist devletler için Ortadoğu’nun her zaman  hem dini ve hem yer altı ve yer üstü kaynakları açısından   hedef olduğunu ve bundan dolayı da  bu bölgenin uzun yıllar güven ve huzur yüzü görmediğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.