İslami Cihad: İran’ın Filistin Direnişine Olan Desteğini Unutamayız

  • 30 Mayıs 2015
  • 1.240 kez görüntülendi.
İslami Cihad: İran’ın Filistin Direnişine Olan Desteğini Unutamayız

İslami Cihad Hareketi tarafından bugün yapılan açıklamada birincil düşmanın Siyonist İsrail olduğu yenilenerek, İran’ın Filistin’deki direniş gruplarına olan desteğinin unutulmaması gerektiği vurgulandı.

Hareket tarafından yapılan yazılı açıklamada, İslami Cihad’ın Ortadoğu ülkelerinin iç meselelerine müdahale etmeme noktasındaki duruşunun sabit olduğu vurgulanarak “Filistin davasının İslam beldelerinde devam eden çatışmalara iltihak etmesine izin vermeyeceğiz” denildi.

Son günlerde medyada İslami Cihad’ın mali kriz yaşadığı yönünde yer alan haberlere cevap veren İslami Cihad “Filistin’deki özellikle de Gazze’deki halkımız kuşatma altında. Siyonist düşman tarafından uygulanan zalim kuşatma yüzünden halkımız ciddi ekonomik sıkıntılara maruz kalıyor. Biz de direnen bu halkın bir parçasıyız. Bu sebeple aynı sıkıntıları ve acıları bizde yaşıyoruz. Bu acılar yeni değil. Bu acılar davamızın ve ümmetimizin geçirdiği karışık sürecin neticesidir” dedi.

İslami Cihad tarafından yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

“Birilerinin İran’ı Araplar ve Müslümanlar için düşman addetmesine izin vermeyeceğiz. Çünkü bizim birincil ve tarihi düşmanımız Filistin’i işgal eden Siyonist rejimdir. İran’ın Filistin direnişine olan desteğini unutamayız. Bu desteğin devam edeceği hususunda İran’a olan güvenimiz tamdır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.