İslami Cihad Lideri Şallah: İran, siyonist rejim karşısında Filistin halkını desteklemeye aynen devam ediyor

  • 29 Ağustos 2015
  • 661 kez görüntülendi.
İslami Cihad Lideri Şallah: İran, siyonist rejim karşısında Filistin halkını desteklemeye aynen devam ediyor

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, İslami Cihad hareketinin siyonist İsrail rejimi karşısındaki güç ve kudretinin matlup bir düzeyde olduğunu bildirdi.

Dün Lübnan El Meyadin televizyonuna verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulunan Filistin İslami Cihad Hareketi lideri Dr. Ramazan Abdullah Şallah, Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kolu Kudüs tugaylarının güç ve kudretinin, muhasara altında olmasına rağmen çok iyi bir seviyede olduğunu ve daha önceye oranla çok daha arttığını ve İsrail’in gelecekte her hangi bir savaşın artık eğlence olmadığını çok iyi bildiğini söyledi.

Siyonist rejimin de artık 30 yıl önceki siyonist rejim olmadığını ve yenilmezlik iddialarının artık rüyalarda kaldığını belirten Ramazan Abdullah Şallah, “Eğer siyonist düşman Filistin halkının canı ile oynamaya kalkarsa ateşkesi de bitirmiş olur. Ateşkes kutsal değildir” dedi.

Ramazan Şallah: “Biz ateşkesi geçici olarak kabul ettik; siyonist düşman savaşın kendileri için bir piknik olmadığını görür” dedi.

Ramazan Abdullah ayrıca HAMAS lideri Halit Meşal’le toplantılarının olduğunu ve Meşal’in siyonist rejimle ilişkilerden bir sonuç alınamadığını söylediğini söyledi.

İran İslam Cumhuriyeti ile ilişki konusuna da değinen Ramazan Abdullah Şallah, Filistin İslami Cihad hareketinin İran’la çok iyi bir ilişkiye sahip olduğunu ve Tahran’ın siyonist rejim karşısında Filistin halkını desteklemeye aynen devam ettiğini söyledi.

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri ayrıca Suriye meselesine de değinerek, kendilerinin Suriye ile iyi ilişkilere sahip olduklarını ve Suriye’nin bir bütün olarak siyonist rejim karşısındaki direnişte eski yerini almasını temenni ettiklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.