İslami Cihad Liderlerinden Nasır Ebu Şerif: Siyonist Rejimin Yok Oluşu Çok Yakındır

  • 04 Haziran 2018
  • 1.155 kez görüntülendi.
İslami Cihad Liderlerinden Nasır Ebu Şerif: Siyonist Rejimin Yok Oluşu Çok Yakındır

Tahran’da Filistin’i destekleyen aktivistler konferansında konuşan İslami Cihad Hareketi Temsilcisi Nasır Ebu Şerif şu ifadelerde bulundu: ‘Kudüs’e dönüş konusu, Kur’an da geçen bir konudur ve bu Allah’ın vaadidir.

Ama esas mesele, bu dönüşün kim tarafından gerçekleşeceğidir ve Kur’an bu soruya cevap vermiş ve bunu Allah’ın halis kullarının yapacağını belirtmiştir.

Biz Güvenlik Konseyinden ya da Arap Birliğinden Kudüs’ü bizim için kurtarmalarını beklemiyoruz. Diğer taraftan müzakerelerin de bir faydası yoktur ve sadece Allah’ın iyi ve halis kulları bu olayı gerçekleştireceklerdir.

İran İslam İnkılabı Siyonist rejim için tehlikelidir. Çünkü bu inkılabın özü Siyonist Rejimin aksinedir. Ancak bu mücadelenin Siyonist rejimle devam edeceği söylenmelidir.

Filistin Direniş Hareketleri de Siyonist Rejim ile tam bir çatışmaya girmiştir ve Allah’ın yardımı ile bu rejimin yok oluşu yakındır ve biz nihayetinde onlara galip geleceğiz.

Bütün Müslümanlar için Kudüs’ün kurtarılmasının ve Filistin meselesinin önem arz ettiği bir zamanda bazı Arap ülkeleri liderlerinin Siyonist Rejimle açıkça ilişkide bulunması ve bu rejimle iş birliği yapması çok üzücüdür.’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.