İslami Cihad’tan Filistin Yönetimi’ne “İşgalciyle Koordinasyona Son Ver” Çağrısı

  • 25 Aralık 2015
  • 803 kez görüntülendi.
İslami Cihad’tan Filistin Yönetimi’ne “İşgalciyle Koordinasyona Son Ver” Çağrısı

Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslamî Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ramazan Şallah, düşmanla sürdürülen güvenlik işbirliğine son verilmesini ve düşmanla sürdürülen barış görüşmelerin başarısız olduğunun ilan edilmesini istedi.

Hz. Peygamber (s.a.s)’in veladetinin yıldönümü münasebetiyle bugün (24 Aralık Perşembe) Gazze’de düzenlenen programa görüntülü telefonla katılan Şallah, Kudüs İntifadası’nın işgalciyi zor duruma soktuğunu, herkesin sırtını verdiği Filistin davasına itibarını geri getirdiğini belirterek, İslam dininin kendisine isnad edilen olumsuzluklar nedeniyle çok tehlikeli bir süreçten geçtiğini söyledi.

Kudüs İntifadası’nın birçok alan ve düzlemde mesajlar verdiğini hatırlatan Şallah, birçoğu gündemden çıkarmaya çalışsa da Filistin davasının merkezi konumda olduğunu kaydetti.

Şallah Kudüs İntifadası’nın dünyaya “biz Filistin’iz. Biz Kudüs’üz. Bunlar unutulmaya, görmezden gelinmeye gelmez. Başka meselelerle uğraşsanız da sonuçta tekrar sıfır noktasına dönecek ve çağın sorunu olan Filistin sorununu tekrar göreceksiniz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.