İslami Direniş Hareketi Hamas Siyonist Rejimi Uyardı

  • 20 Temmuz 2018
  • 1.346 kez görüntülendi.
İslami Direniş Hareketi Hamas Siyonist Rejimi Uyardı

Filistin İslami direniş hareketi Hamas, Siyonist rejimin dün Gazze’ye düzenlediği hava saldırısında bir Filistinli direnişçinin şehadetine tepki olarak, Siyonist rejimin kendi maceracılığını bedelini ağır ödeyeceği tehdidinde bulundu.

Filistin Maa internet sitesinin haberine göre kassam tugayları dün yayınladıkları bildiride ” düşmanın Refah’ın doğusunda direniş sınır istasyonlarından birine yönelik saldırısı sonucu Abdulkerim İsmail Rıdvan’ın şehit olmasının karşılıksız kalmayacak utanç verici cinayet olduğu” belirtildi.

Bildiride ayrıca “Siyonist rejim hava saldırısının, sorumluluğu düşmana ait olan aptalca bir hareket olduğu ve bedelini ise kendi kanları ile ödeyecekleri” ifade edildi.

Siyonist rejim savaş uçakları dün öğle saatlerinde Gazze şeridi güneyinde Refah’ın doğusunu hedef aldılar, saldırı sonucu Abdulkerim İsmail Rıdvan şehit olurken 3 kişi de yaralandı.

Bu arada yerel kaynaklar da Siyonist işgalci güçlerin Perşembe günü kısa süreli Gazze şeridine girdiklerini belirttiler. Habere göre Siyonist askerler Gazze şeridi ve işgal toprakları ortak sınırındaki güvenlik çıtlara 50 metre mesafede, bugün gazzeliler tarafından düzenlenecek olan gösterilere karşı güvenlik çemberi oluşturdular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.