İslami İlim Cemiyeti: Bahreyn Halkı İnkılabına Devam Edecektir‏

  • 28 Haziran 2016
  • 717 kez görüntülendi.
İslami İlim Cemiyeti: Bahreyn Halkı İnkılabına Devam Edecektir‏

Bahreyn İslami İlim Cemiyeti Genel Sekreter Vekili Şeyh Abdullah Salih, Suud hanedanının muhaliflere yönelik ağır bir kampanya başlattığını belirterek; “Bahreyn’de ki tüm müslümanları ülkeden çıkarana kadar bu baskılarına devam edeceklerdir” açıklamasını yaptı.

Tesnim Haber Ajansı – Şeyh Abdullah Salih 14 Şubat ile birlikte halkın diktatör Bahreyn rejimine yönelik muhalefetinin başladığını belirterek, “Suud hanedan bu halk hareketinin önünü almak için kendi askeri gücünü Bahreyn’e taşıdı ve halk Suud halifelerinin zihniyetini daha yakından müşahede etti” ifadelerini kullandı.

Suud rejiminin, Bahreyn inkılabını önlemek için yaptıklarına işaret eden Şey Abdullah Salih; “Ulemayı zindanlara attılar ancak inkılabı durduramadılar, tanınmış şahsiyetleri ve liderleri gözetim altında tuttular ama inkılap yine kendisini göstermeye devam etti. Birçok dernek ve kurumu kapattılar ancak halkın inkılap ateşine hiçbir etkisi olmadı ve yine birçok inkılapçı gence şiddet uygulayarak zindanlara attılar ama inkılabın önünü alamadılar.” ifadelerini kullandı.

“250’nin üzerinde genç Suud rejimi tarafından zindanlarda tutulmaktadır. Suud hanedanı Bahreyn inkılabı ile alakalı herkesi zindanlara atarak bu hareketi önleyebileceğini düşünmekte” diyen Şeyh Abdullah Salih her şeye rağmen Bahreyn halkının inkılap hareketine devam ettiğine işaret etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.