İslami Radyo-Televizyonlar Birliği Filistin Medyasının Kapatılmasını Kınadı

  • 19 Ekim 2017
  • 1.474 kez görüntülendi.
İslami Radyo-Televizyonlar Birliği Filistin Medyasının Kapatılmasını Kınadı

İslami Radyo-Televizyonlar Birliği, Siyonist İsrail rejiminin Filistin’de bazı medya organına saldırarak Filistinli bazı uydu kanallarını ve medya hizmet organlarını kapatmasını şiddetle kınadı.

İRNA’nın bildirdiğine göre İslami Radyo-Televizyonlar Birliği dün bu konuda yayınladığı yazılı açıklamada siyonist işgal rejiminin Ürdün nehri batı yakasında bazı radyo ve televizyonlarla, medya hizmet merkezlerinin ofisine saldırmasını ve bu ofiste görevli kişileri göz altına almasını kınadı.

İslami Radyo-Televizyonlar Birliği, el-Halil, Ramallah, Nablos ve Beyti Lehm kentlerinde Pal Media, Trans Media ve Ram Sat medya televizyonları ofisleri ile Filistin el-Yevm, el-Kudüs ve el-Minar haber kanalları ofisleri ve bazı arap ve uluslararası kanalların ofislerinin siyonist İsrail rejimi tarafından kapatılmasını kınadı.

Filistin  İslami Radyo-Televizyonlar Birliği, işgal rejiminin bu girişiminin uluslararası kanun ve anlaşmalara aykırı olduğunu hatırlatarak, tüm uluslararası kuruluşlardan işgal rejimine baskı yaparak medya üzerindeki bu baskılara son verdilimesini sağlamalarını istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.