İsmail Heniyye: ‘Büyük Dönüş Yürüyüşü’ Filistin meselesini yeniden canlandırdı’

  • 15 Haziran 2018
  • 1.532 kez görüntülendi.
İsmail Heniyye: ‘Büyük Dönüş Yürüyüşü’ Filistin meselesini yeniden canlandırdı’

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, ‘Büyük Dönüş Yürüyüşü, Filistin meselesinin dünya gündemindeki canlılığını yeniden kazanmasında başarılı oldu.’ dedi.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Gazze Şeridi’nin sınır bölgelerinde düzenlenen “Büyük Dönüş Yürüyüşü” faaliyetlerinin Filistin meselesine yeniden canlılık kazandırdığını belirtti.

Heniyye, Ramazan Bayramı münasebetiyle yaptığı konuşmada, “Büyük Dönüş Yürüyüşü”nün, Filistin halkının dinamizmi için yeni bir atılım olduğuna ve bu hareketliliğin, siyasi, güvenlik ve ekonomik boyutlarıyla Filistin meselesini koruduğuna işaret ederek, “Büyük Dönüş Yürüyüşü, Filistin meselesinin dünya gündemindeki canlılığını yeniden kazanmasında başarılı oldu.” dedi.

ABD’nin artık Filistin halkına yönelik uyguladığı “zorbalık” politikalarına, ülkelerin tutumları ve dünyadaki özgürleri adapte edemeyeceğinin altını çizen Heniyye, ABD Başkanı Donald Trump’ın kararlarının, ne kadar kurbana mal olursa olsun Kudüs’ün konumunu değiştirmeyeceğini ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.