İsmail Heniyye: Esirlere Destek Olacak Hiçbir Çabayı Esirgemeyeceğiz

  • 26 Åžubat 2019
  • 1.591 kez görüntülendi.
İsmail Heniyye: Esirlere Destek Olacak Hiçbir Çabayı Esirgemeyeceğiz

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkanı İsmail Heniyye, işgal rejimi zindanlarında yaşananları yakından takip ettiklerini ve esir hareketiyle iletişim içinde olduklarını söyledi.

Heniyye’nin ofisinin dün akşam (25 Şubat Pazartesi) yayınladığı bildiride, esirlere yönelik cinayetleri durdurmak için Hamas liderlerinin hiçbir çabayı esirgemeyecekleri ifade edildi.

İşgal zindanlarında tutulan Filistinli esirlerin fedakarlıklarına övgüde bulunan Heniyye, esirlerin işgal yönetiminin emrivaki yapmasına izin vermeyeceklerini ispat ettiklerini bildirdi.

Heniyye, Filistinli esirlerin işgal rejimi zindanlarında işgal yönetiminin haksız uygulamalarına ve ihlallerine karşı yeni bir direniş mücadelesi verdiklerini belirtti.

İşgal yönetiminin esirlerin çektiği sıkıntıları artıracak girişimlerde bulunmayı ve planlar yapmayı sürdürdüğünü söyleyen Heniyye, Hamas liderlerinin işgalcilerin özellikle fanatik İç Güvenlik Bakanı Gilad Erdan’ın komitesinin kararlarından sonra esirlere dayatılmak isteneni yakından takip ettiklerini kaydetti.

İşgal zindanlarında yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini bildiren Heniyye, Esir Hareketi Yüksek Komuta Heyeti’yle iletişim içinde olduklarını açıkladı.

Heniyye, Filistin halkını işgal zindanlarında tutulan Filistinli esirlere destek için harekete geçmeye davet etti ve işgalcilerin Filistinli esirlerin iradelerini kıramayacaklarını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.