İspanyalı yazar: Kutsal Rezevi Külliyesi, İran ve bölgede büyük önem arz ediyor

  • 22 Nisan 2015
  • 1.049 kez görüntülendi.
İspanyalı yazar: Kutsal Rezevi Külliyesi, İran ve bölgede büyük önem arz ediyor

Kutsal Rezevi Külliyesi enformasyon sitesinin bildirdiğine göre Manuel Galiana 2008 yılında “ Küresel Kriz ve Çağın Sonu” adlı eseriyle ün yapan tanınmış ekonomisttir. Bu eserin ardından Galiana “uluslararası Siyonizm, Formasyon, Vahabilik, IŞİD, Tekfircilik ve 11 Eylül olayları, Siyonizm’in İspanya lobisi, Dünyanın Yeni Düzeni” gibi önemli eserler kaleme aldı.

Galiana Kutsal Rezevi Külliyesi enformasyon sitesi muhabirine verdiği demeçte İran’a 7. Kez geldiği, fakat Meşhet kentini ilk kez olarak ziyaret ettiğini belirterek, daha önceki seferlerinde İran’ın birçok İslami araştırmalar merkezini ziyaret ettiğini. Oysa Kutsal Rezevi Külliyesi İslami araştırmalar vakfının sadece İran değil, bütün dünyada eşi benzeri olmayan bir vakıf olduğunu kaydetti.

Galiani söz konusu vakıfta, 22 araştırma grubunun çeşitli uzmanlık alanlarında faaliyet yürütmesi kendisini derinden etkilediğini belirtti.

İslami ekonomi ansiklopedisine dikkat çeken söz konusu araştırmacı, İslami araştırmalar vakfında ekonomi alanında iyi araştırmalar yapıldığı, bu konuda seçkin eserlerden birisi, vakfın ekonomi grubu tarafından 15 ciltte yayınlanan İslami Ekonomi Ansiklopedisi adlı eser olduğunu söyledi.

Söz konusu araştırmacı ayrıca Arapça olarak hazırlanan söz konusu eserin özetle İngilizce, Fransızca ve Almanca olarak bir ciltte basılıp yayınlanması dünya çapında büyük ilgi göreceğini tahmin ettiğini kaydetti.

Söz konusu İspanyalı yazar ve ekonomist, Kutsal Rezevi külliyesine bağlı İslami araştırmalar vakfıyla ilgili yaptığı açıklamada, son yıllarda yüzlerce cilt kitap yayınlayan böylesi vakfın, İran ve bölgede büyük önem arz ettiğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.