İsrail, Amerika ve bazı batılı ülkeler, Doğu Guta’da teröristleri saldırılardan kurtarmak istiyor

  • 08 Mart 2018
  • 923 kez görüntülendi.
İsrail, Amerika ve bazı batılı ülkeler, Doğu Guta’da teröristleri saldırılardan kurtarmak istiyor

Suriye Cumhurbaşkanlığı Siyasi Danışmanı Buseyna Şaban, Doğu Guta bölgesindeki çatışmaları belirleyici olarak nitelerken, batının Suriye aleyhindeki propagandalarının Suriye ordusunun terörist gruplara karşı zaferini engellemek amacıyla olduğunu söyledi.

İRNA’nın haberine göre, Suriye Cumhurbaşkanlığı Siyasi Danışmanı Buseyna Şaban, Batılıların Suriye aleyhindeki kara propagandalarının temelinde Suriye ordusunun terörist gruplara karşı elde ettiği zaferler karşısında ne yapacaklarını şaşırmalarının olduğunu söyledi.

Buseyna Şaban, siyonist rejim İsrail, Amerika ve bazı batılı ülkelerin Doğu Guta’da teröristlere karşı saldırıya engel olmak istediklerini belirtirken batının teröristlerin sivilleri öldürmeleri karşısında sessiz kaldıklarını ve bu zamana kadar onlardan teröristlerin sivillere karşı cinayet işlediklerini duymadıklarını söyledi.

Suriye’nin başkenti Şam’ın yakınlarında ve stratejik öneme sahip olan Doğu Guta, teröristlerin işgalinde bulunuyor ve terörist gruplar bu bölgeden halkın  başka güvenli bölgelere gitmeleri için oluşturulan insani koridoru kullanmalarına da izin vermiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.