İsrail Basını: Hamas Büyük Hedeflere Saldıracak Deniz Komandoları Yetiştiriyor

  • 15 Ekim 2016
  • 1.359 kez görüntülendi.
İsrail Basını: Hamas Büyük Hedeflere Saldıracak Deniz Komandoları Yetiştiriyor

Siyonist işgal rejimindeki Kanal 2 televizyonu, İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın deniz komandoları yetiştirdiğini ve İsrail ordusuyla çıkacak bir savaşta etkin rol alacak şekilde onları eğittiğini iddia etti.

Kanal 2 televizyonu yayınladığı raporda, El-Kassam Tugayları’nın İsrail’deki gaz ve yakıt istasyonlarıyla petrol kuyularına saldırı için özel eğitimli birlik kurduğunu belirtti.

İşgal televizyonu yayınladığı raporda ayrıca El-Kassam Tugayları’nın gittikçe gücü ve sayıları artan deniz komandoları aracılığıyla hedeflerine ulaşmaya çalışacağını kaydetti.

Raporda, El-Kassam Tugayları’nın tünellerin yok edilmesinden sonra askeri mühimmatı deniz yoluyla sağladığı, İsrail deniz kuvvetlerinin bu amaçla Gazze açıklarındaki çalışmalarını artırdığı ve zaman zaman Mısır’dan da yardım aldığı ifade edildi.

El-Kassam Tugayları’na bağlı deniz komandoları son savaşta işgal rejimindeki Zikim askeri üssüne sızıp işgal askerleriyle sıfır mesafede çatışmış, birkaç askeri öldürüp yaralamış, tank ve zırhlı araçları havaya uçurmuştu. Böyle bir operasyonu düşünmeyen işgal rejimi, işgal ordusu ve istihbaratı büyük bir şok yaşamıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.